Parmezan De Vinete La Grătar
Rețeta Parmezan de vinete la grătar ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă servește 2. Acest fel principal are 615 calorii, 25g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, ulei de măsline cu aromă de usturoi, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Parmezan De Vinete La Grătar, Parmezan De Vinete La Grătar, și Parmezan De Vinete La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă amestecul de brânză, pesmetul și 1/3 cană de busuioc într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Pregătiți grătarul (foc mediu).
Presărați vinetele și roșiile cu sare și piper.
Ungeți 1 parte de felii de vinete cu puțin ulei. Grătar, cu partea unsă în jos, până când partea inferioară este fragedă și apar semne de grătar, aproximativ 3 minute.
Periați a doua parte a feliilor de vinete cu mai mult ulei; întoarceți și partea superioară la grătar cu roșii, apoi amestecul de brânză.
Stropiți cu uleiul rămas. Acoperiți și grătiți până când roșiile sunt fragede și brânza se topește, aproximativ 7 minute.
Transferați feliile de vinete în farfurii.
Se presară cu restul de 2 linguri busuioc și se servește.