Parmezan De Vinete La Grătar

Parmezanul de vinete la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 679 calorii. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă $3.5 pe portie. 148 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ulei de măsline extravirgin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Parmezan De Vinete La Grătar, Parmezan De Vinete La Grătar, și Parmezan De Vinete La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform peste grătarul de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, preîncălziți un grătar cu gaz la înălțime, acoperit, timp de cel puțin 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
În timp ce grătarul se preîncălzește, combinați roșiile, usturoiul, busuiocul, fulgii de ardei roșu și uleiul de măsline extravirgin într-un castron mediu. Condimentează după gust cu sare și aruncă pentru a combina.
Folosind o perie de patiserie, periați vinetele generos cu ulei de măsline pe ambele părți și condimentați după gust cu sare și piper.
Când grătarul este fierbinte, adăugați felii de vinete și gătiți, acoperite, până când vinetele se rumenesc bine pe o parte, 3-4 minute. Întoarceți feliile și acoperiți fiecare cu o felie de mozzarella proaspătă. Acoperiți grătarul și gătiți până când brânza este topită și vinetele sunt fragede, 3-4 minute.
Transferați vinetele într-un platou de servire și acoperiți cu amestec de roșii.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.