Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați parmezanul de vinete cu sos ușor de casă. Această rețetă servește 6. O porție conține 406 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 153 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Burgeri de parmezan de vinete pe chifle de semințe de mac de casă, Parmezan Ușor De Vinete, și Parmezan Ușor De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x14 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați firimiturile de pâine condimentate, 1/4 cană parmezan și fulgii de ardei roșu într-un bol superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Condimentat
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți feliile de vinete cu ulei de măsline și apăsați în amestecul de pesmet pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Căni De Bere
4
Așezați felii pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți vinetele și reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Bateți pasta de roșii și apa într-o cratiță, puneți-o la foc mediu și aduceți-o la foc mic. Se amestecă busuiocul, oregano, pătrunjelul, usturoiul, zahărul brun, sarea de mare și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Umăr
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Așezați feliile de vinete în vasul de copt pregătit, suprapunând feliile. Turnati sosul de rosii peste vinete si acoperiti cu branza mozzarella si 3/4 cana parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 15 minute. Dacă doriți, fierbeți încă 1 până la 2 minute pentru a da toppingului de brânză o culoare aurie.