Parmezan De Vinete Cu Sos Ușor De Casă

Parmezan De Vinete Cu Sos Ușor De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați parmezanul de vinete cu sos ușor de casă. Această rețetă servește 6. O porție conține 406 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 153 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Burgeri de parmezan de vinete pe chifle de semințe de mac de casă, Parmezan Ușor De Vinete, și Parmezan Ușor De Vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x14 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Amestecați firimiturile de pâine condimentate, 1/4 cană parmezan și fulgii de ardei roșu într-un bol superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Ungeți feliile de vinete cu ulei de măsline și apăsați în amestecul de pesmet pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
4
Așezați felii pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Scoateți vinetele și reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Bateți pasta de roșii și apa într-o cratiță, puneți-o la foc mediu și aduceți-o la foc mic. Se amestecă busuiocul, oregano, pătrunjelul, usturoiul, zahărul brun, sarea de mare și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Așezați feliile de vinete în vasul de copt pregătit, suprapunând feliile. Turnati sosul de rosii peste vinete si acoperiti cu branza mozzarella si 3/4 cana parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 15 minute. Dacă doriți, fierbeți încă 1 până la 2 minute pentru a da toppingului de brânză o culoare aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista