Parmezan De Vinete Cu Sos Ușor De Casă

Parmezan De Vinete Cu Sos Ușor De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați parmezanul de vinete cu sos ușor de casă. Această rețetă servește 6. O porție conține 406 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 153 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Burgeri de parmezan de vinete pe chifle de semințe de mac de casă, Parmezan Ușor De Vinete, și Parmezan Ușor De Vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x14 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați firimiturile de pâine condimentate, 1/4 cană parmezan și fulgii de ardei roșu într-un bol superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Ungeți feliile de vinete cu ulei de măsline și apăsați în amestecul de pesmet pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
4
Așezați felii pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți vinetele și reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Bateți pasta de roșii și apa într-o cratiță, puneți-o la foc mediu și aduceți-o la foc mic. Se amestecă busuiocul, oregano, pătrunjelul, usturoiul, zahărul brun, sarea de mare și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Așezați feliile de vinete în vasul de copt pregătit, suprapunând feliile. Turnati sosul de rosii peste vinete si acoperiti cu branza mozzarella si 3/4 cana parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 15 minute. Dacă doriți, fierbeți încă 1 până la 2 minute pentru a da toppingului de brânză o culoare aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista