Parmezan De Vinete Cu Sos Ușor De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați parmezanul de vinete cu sos ușor de casă. Această rețetă servește 6. O porție conține 406 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 153 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Burgeri de parmezan de vinete pe chifle de semințe de mac de casă, Parmezan Ușor De Vinete, și Parmezan Ușor De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x14 inci.
Amestecați firimiturile de pâine condimentate, 1/4 cană parmezan și fulgii de ardei roșu într-un bol superficial.
Ungeți feliile de vinete cu ulei de măsline și apăsați în amestecul de pesmet pentru a acoperi.
Așezați felii pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scoateți vinetele și reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C).
Bateți pasta de roșii și apa într-o cratiță, puneți-o la foc mediu și aduceți-o la foc mic. Se amestecă busuiocul, oregano, pătrunjelul, usturoiul, zahărul brun, sarea de mare și piperul negru.
Așezați feliile de vinete în vasul de copt pregătit, suprapunând feliile. Turnati sosul de rosii peste vinete si acoperiti cu branza mozzarella si 3/4 cana parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 15 minute. Dacă doriți, fierbeți încă 1 până la 2 minute pentru a da toppingului de brânză o culoare aurie.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.