Parmezan de pui și vinete
Reteta de pui si vinete parmezan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primal și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 498 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșiile în piure, sare, mozzarella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Rețete similare sunt Vinete Și Parmezan De Pui, Parmezan de pui și vinete, și Pui luminat și parmezan de vinete.
Instrucțiuni
Încălziți broilerul. Aranjați vinetele într-un singur strat pe o foaie mare de copt. Înveliți ambele părți ale vinetei cu 2 1/2 linguri de ulei și presărați cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Se fierbe, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Opriți broilerul și încălziți cuptorul la 42
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat. Condimentează puiul cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper și adaugă în tigaie. Gatiti partial puiul timp de 2 minute pe fiecare parte si scoateti din tigaie. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați puiul transversal în felii de 1/4 inci.
Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci. Puneți o treime din vinete într-un singur strat în vas. Se acoperă cu jumătate din pui, jumătate din roșii, jumătate din mozzarella, o treime din parmezan, jumătate din busuioc și restul de 1/4 linguriță de sare. Repetați cu o altă treime din vinete, puiul rămas, roșiile și mozzarella, o altă treime din parmezan și busuiocul rămas. Se acoperă cu vinetele rămase și se presară cu brânza rămasă.
Stropiți cu restul de 1/2 lingură de ulei.
Coaceți timp de 20 de minute și lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
Recomandarea vinului: un vin roșu Italian, cum ar fi un nebbiolo la prețuri rezonabile, fie din regiunea Piemont sau Lombardia, are o mulțime de aciditate și corp pentru a rezista gustului bogat al acestui fel de mâncare.