Parmezan de pui și vinete

Parmezan de pui și vinete
Reteta de pui si vinete parmezan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primal și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 498 calorii, 41G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșiile în piure, sare, mozzarella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Rețete similare sunt Vinete Și Parmezan De Pui, Parmezan de pui și vinete, și Pui luminat și parmezan de vinete.

Instrucțiuni

1
Încălziți broilerul. Aranjați vinetele într-un singur strat pe o foaie mare de copt. Înveliți ambele părți ale vinetei cu 2 1/2 linguri de ulei și presărați cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Se fierbe, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Opriți broilerul și încălziți cuptorul la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat. Condimentează puiul cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper și adaugă în tigaie. Gatiti partial puiul timp de 2 minute pe fiecare parte si scoateti din tigaie. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați puiul transversal în felii de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci. Puneți o treime din vinete într-un singur strat în vas. Se acoperă cu jumătate din pui, jumătate din roșii, jumătate din mozzarella, o treime din parmezan, jumătate din busuioc și restul de 1/4 linguriță de sare. Repetați cu o altă treime din vinete, puiul rămas, roșiile și mozzarella, o altă treime din parmezan și busuiocul rămas. Se acoperă cu vinetele rămase și se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Stropiți cu restul de 1/2 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Coaceți timp de 20 de minute și lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Recomandarea vinului: un vin roșu Italian, cum ar fi un nebbiolo la prețuri rezonabile, fie din regiunea Piemont sau Lombardia, are o mulțime de aciditate și corp pentru a rezista gustului bogat al acestui fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista