Pui parmezan cu Pepperoni ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 122 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 37 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți mozzarella, ouă, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parmezan de pui cu Pepperoni {și 3 recenzii de cărți de bucate}, Pepperoni & Parmezan Palmieri, și Brânză Pepperoni Parmezan Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-o farfurie de plăcintă, bateți ouăle cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Întindeți făina și panko în 2 farfurii separate de plăcintă. Condimentează puiul peste tot cu sare și piper și praf în făină. Scufundați puiul în amestecul de ouă și apoi în panko; apăsați pentru a ajuta firimiturile să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul până strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați puiul și prăjiți la foc moderat, întorcând o dată, până la fiert, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Scurgeți puiul pe prosoape de hârtie, apoi transferați-l pe o foaie de copt cu margini. Acoperiți puiul cu sosul de roșii, Parmigiano, mozzarella și pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmigiano Reggiano
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Coaceți puiul timp de aproximativ 15 minute, până când brânza se topește și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Transferați puiul în farfurii, presărați pătrunjelul și serviți.