Parmezan De Pui Cu Ierburi
Rețeta Parmezan de pui cu ierburi ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 301 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, albuș de ou, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Parmezan De Pui Cu Ierburi, Parmezan de pui cu pâine de biscuiți din lapte cu ierburi, și Parmezan de pui cu pâine de biscuiți din lapte cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de parmezan, pesmet, pătrunjel, busuioc și 1/8 linguriță de sare într-un vas puțin adânc.
Așezați albușul de ou într-un vas puțin adânc. Înmuiați fiecare pui fraged în albuș de ou; dragă în amestecul de pesmet. Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat. Pune deoparte.
Combinați 1/8 linguriță de sare, sos de paste, oțet și piper într-un castron pentru microunde. Acoperiți cu folie de plastic; aerisire. Amestec de sos cu microunde la 2 minute sau până când se încălzește bine.
Se toarnă sosul peste pui în tigaie.
Presărați uniform cu parmezanul rămas și brânza provolone. Wrap mâner de tigaie cu folie, și se fierbe 2 minute sau până când brânza se topește.