Parmezan de pui cu aragaz lent cu paste Penne ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 547 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 5 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână pesmet, sos de paste de roșii, amestec de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste Parmezan De Pui Cu Aragaz Lent, Paste De Pui Cu Parmezan Cu Busuioc, și Parmezan De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 2 până la 3 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Într-un castron mic, bateți oul până se spumă. Într-un castron separat de mică adâncime, amestecați pesmet, brânză parmezană, condimente italiene, sare și piper. Înmuiați puiul în ou, apoi acoperiți uniform cu amestecul de pesmet; se pune în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Parmezan
Sare și Piper
Pesmet
Pui întreg
Pâine
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți sosul de paste uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Pui întreg
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.
5
Presărați deasupra amestecul de brânză italiană. Capac; gatiti la foc mic cu 10 minute mai mult. Între timp, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.