Parmezan De Pește Alb La Cuptor
Parmezanul de pește alb la cuptor este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 1612 calorii, 153G de proteine, și 83g de grăsime fiecare. Pentru $17.04 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, file de pește, ulei de arahide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ Parmezan De Pește Alb La Cuptor, Pește Alb La Cuptor, și Pește Alb Ușor La Cuptor Ole'.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°
Combinați smântâna și amestecul de supă într-un castron.
Combinați următoarele 4 ingrediente într-un vas superficial.Înmuiați peștele în amestecul de smântână, apoi acoperiți ușor cu amestecul de pesmet.Aranjați peștele într-un vas de copt ușor uns
Coaceți aproximativ 8 minute, până când peștele este ușor rumenit.Întoarceți și coaceți încă 5 minute sau până devin aurii.* Asocierea vinului: Riesling, Zinfandel alb sau Chablis*.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.