Parmezan de legume
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă parmezanul de legume. Această rețetă face 6 porții cu 553 de calorii , 25 g de proteine și 37 g de grăsime fiecare. Pentru 2,85 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ardei gras, brânză mozzarella, ulei de măsline și sare și piper cușer. 1083 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Cu un scor de 90% , acest fel de mâncare este excelent. Încercați frittata cu parmezan cu sparanghel , parmezan cu vinete și cel mai bun parmezan cu pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneți o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Pune un gratar pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți un vas de sticlă de 13 pe 9 inchi.
Stropiți feliile de vinete, feliile de fenicul și ardeii cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Legumele la grătar timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte până se înmoaie.
Peste fundul vasului de copt pregătit, puneți 3/4 de cană de sos marinara. Aranjați deasupra feliile de vinete.
Stropiți cu 1 cană de brânză mozzarella și 1/3 cană de brânză parmezan. Aranjați ardeii într-un singur strat deasupra. Peste ardei puneți 3/4 cană de sos marinara.
Stropiți cu 1 cană de brânză mozzarella și 1/3 cană de brânză parmezan. Aranjați feniculul deasupra și acoperiți cu sosul rămas.
Se presară cu brânză rămasă. Se împrăștie pesmetul peste brânză și se stropește din belșug cu ulei.
Coaceți până când blatul devine auriu și formează o crustă, aproximativ 30 până la 35 de minute
Scoateți din cuptor și răciți timp de 10 minute înainte de servire.
Notă pentru bucătar: Legumele pot fi, de asemenea, coapte într-un cuptor la 375 de grade F timp de 15 până la 20 de minute, până se înmoaie.