Parmezan de legume

Parmezan de legume
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă parmezanul de legume. Această rețetă face 6 porții cu 553 de calorii , 25 g de proteine și 37 g de grăsime fiecare. Pentru 2,85 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ardei gras, brânză mozzarella, ulei de măsline și sare și piper cușer. 1083 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Cu un scor de 90% , acest fel de mâncare este excelent. Încercați frittata cu parmezan cu sparanghel , parmezan cu vinete și cel mai bun parmezan cu pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Puneți o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Pune un gratar pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți un vas de sticlă de 13 pe 9 inchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Ardei Gras Galben, Tăiat în TreimiArdei Gras Galben, Tăiat în Treimi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Stropiți feliile de vinete, feliile de fenicul și ardeii cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Legumele la grătar timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Peste fundul vasului de copt pregătit, puneți 3/4 de cană de sos marinara. Aranjați deasupra feliile de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Stropiți cu 1 cană de brânză mozzarella și 1/3 cană de brânză parmezan. Aranjați ardeii într-un singur strat deasupra. Peste ardei puneți 3/4 cană de sos marinara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
6
Stropiți cu 1 cană de brânză mozzarella și 1/3 cană de brânză parmezan. Aranjați feniculul deasupra și acoperiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Se presară cu brânză rămasă. Se împrăștie pesmetul peste brânză și se stropește din belșug cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
8
Coaceți până când blatul devine auriu și formează o crustă, aproximativ 30 până la 35 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți din cuptor și răciți timp de 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Notă pentru bucătar: Legumele pot fi, de asemenea, coapte într-un cuptor la 375 de grade F timp de 15 până la 20 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista