Parmezan Cu Crustă Pesto Tilapia Bruschetta

Parmezan Crusted Pesto Tilapia Bruschetta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 287 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 186 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți la îndemână file de tilapia, pesto de busuioc, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Tilapia Pesto cu crustă de parmezan cu roșii prăjite, Tilapia Cu Crustă De Parmezan, și Tilapia Cu Crustă De Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați fileurile cu sare și piper, presărați parmezanul și fierbeți până când parmezanul se rumeneste și peștele nu mai este translucid, aproximativ 10-12 minute.Între timp, aruncați roșia în oțetul balsamic, sare și piper și lăsați să stea în timp ce peștele gătește.
Serviți peștele acoperit cu pesto și roșii tăiate cubulețe.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.