Parmezan crocant de pui cu Salsa de Avocado

Parmezan crocant de pui cu Salsa de Avocado ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 59 calorii. Această rețetă servește 25. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de maioneză mayo adevărată, parmezan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Carne de porc crocantă cu Salsan de Avocado și Salsa de roșii, Pește alb și tacos crocant de Avocado cu Salsa de ananas Mango, și Boluri de orez salsa cu somon crocant și Avocado cu sos de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de pâine și 1/4 cană de brânză într-un vas superficial; pus deoparte.
Se amestecă mayo și praf de chili; se întinde pe ambele părți ale pieptului de pui. Înveliți uniform cu amestec de pesmet.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 4 pana la 5 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F). Între timp, mash avocado cu salsa.
Așezați puiul pe farfuria de servire; se acoperă cu amestec de avocado, roșii și brânză rămasă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto