Parmezan carne de porc dezosată cu ardei iute și ceapă
Carnea de porc dezosată cu parmezan cu ardei și ceapă saut este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1340 calorii, 115g de proteine, și 88G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.28 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Cotlet de porc dezosat saut cu sos de roșii-salvie, Ceapă și ardei sote, și Ardei și ceapă sotate.