Parmezan Butterhorns
Parmezan Butterhorns ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 101 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 11%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Butterhorns, Butterhorns bunicii, și Icebox Butterhorns.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Se dizolvă drojdia în lapte cald; se amestecă în amestecul de făină cu ou. Bateți până se omogenizează. Nu frământați. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în treimi.
Rulați fiecare într-un 12-in. cerc.
Tăiați fiecare cerc în 12 pene.
Rulați pene de la capătul larg și așezați-le cu capătul ascuțit în jos 2 in. în afară pe foi de copt negreșite. Curba se termină pentru a forma o formă de semilună. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 375 la 10-15 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Nominalizare Renard Brut]()
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier