Parmezan Butterhorns

Parmezan Butterhorns
Parmezan Butterhorns ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 101 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 11%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Butterhorns, Butterhorns bunicii, și Icebox Butterhorns.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Se dizolvă drojdia în lapte cald; se amestecă în amestecul de făină cu ou. Bateți până se omogenizează. Nu frământați. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
3
Rulați fiecare într-un 12-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
5
Tăiați fiecare cerc în 12 pene.
6
Rulați pene de la capătul larg și așezați-le cu capătul ascuțit în jos 2 in. în afară pe foi de copt negreșite. Curba se termină pentru a forma o formă de semilună. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se coace la 375 la 10-15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Ungeți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Nominalizare Renard Brut
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista