Parker House Rolls
Parker House Rolls ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Această rețetă servește 30 și costă 9 cenți per porție. O porție conține 110 calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsimi. Un amestec de zahăr, ou, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 4 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parker House Rolls, Parker House Rolls și Parker House Rolls.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și 1 linguriță de zahăr în 1/2 cană apă caldă; se lasa sa stea 5 minute.
Adăugați laptele, sarea, ou, uleiul, 2 căni de făină și restul de apă și zahăr. Bateți la viteză medie până la omogenizare. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață cu făină; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune intr-un vas uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în două părți.
Rulați fiecare porție la 1/2 inch. grosime.
Tăiați cu un 2-1/2-in înfăinat. tăietor de biscuiți. Dacă doriți, ungeți cu unt.
Folosind marginea mată a unui cuțit, încrețiți fiecare ușor decentrat. Îndoiți la cută. Apăsați ușor marginile împreună.
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt unse. Acoperiți cu un prosop de bucătărie; se lasa la crescut la loc cald pana se dubleaza, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375°.
Coaceți 10-15 minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci.