Parker Casa Rolls
Parker Casa role ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 227 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 18 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Parker Casa Rolls, Parker Casa Rolls, și Parker Casa Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsurați 1/2 cană de apă caldă și verificați temperatura: ar trebui să fie între 110 grade F și 120 grade F (temperatura confortabilă a apei de baie).
Se presară drojdia într-un castron mare, se adaugă apa caldă și se amestecă zahărul.
Lăsați să stea 1 minut (ar trebui să buleze și să spumeze ușor), apoi amestecați ușor în 1 cană de făină. Puneți deoparte lângă aragaz în timp ce pregătiți aluatul.
Se amestecă untul topit și laptele într-un mixer cu atașamentul cârligului la viteză mică.
Se adaugă ouăle și se amestecă până se amestecă. Răzuiește amestecul de drojdie și amestecă până se încorporează.
Adăugați 6 1/2 căni de făină și 1 lingură de sare; se amestecă până când aluatul formează o bilă, 2 până la 3 minute, adăugând până la 1/2 cană mai multă făină dacă aluatul este prea umed și lipicios.
Ungeți un bol mare cu unt înmuiat.
Transferați aluatul în castron, acoperiți cu un prosop și lăsați să crească într-un loc cald, 2 ore până la 2 ore, 30 de minute. Aluatul trebuie să se dubleze în volum.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Îndepărtați o suprafață plană curată cu făină și întoarceți aluatul pe ea. Fă-ți mâinile; apăsați ușor aluatul într-un dreptunghi de 16 pe 8 inci, gros de aproximativ 1/2 până la 3/4 inci (nu folosiți un sucitor).
Cu partea scurtă în fața dvs., tăiați aluatul pe jumătate pe lungime cu un cuțit înăbușit. Apoi feliați transversal în 12 benzi.
Pe rând, pliați fiecare fâșie de aluat neuniform în jumătate, astfel încât partea superioară să se suprapună ușor cu jumătatea inferioară, apoi trageți consola dedesubt.
Așezați rulourile cu cusătura în jos pe foaia de copt pregătită în 3 rânduri bine ambalate. (Dacă faceți în avans, înfășurați bine foaia de copt în folie de plastic și congelați până la 3 săptămâni.)
Coaceți până când rulourile izbucnesc la cusături și se rumenesc, 18 până la 20 de minute. (Dacă este înghețat, coaceți 25 de minute la 325 de grade F, apoi 10 minute la 375 de grade F.)
Scoateți din cuptor și periați cu unt înmuiat.
Se presară cu sare și se servește imediat.