Parfum de zmeură și Balsamic
Parfaitele de zmeură și balsamice necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.94 pe portie. O porție conține 437 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic îmbătrânit, miere, zahăr turbinado și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Parfaits De Căpșuni Cu Piper Negru Și Oțet Balsamic, Parfaits de zmeură și rubarbă, și Parfaits De Zmeură Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie mică de copt cu pergament sau hârtie de ceară. Pulverizați cu spray de gătit și lăsați-l deoparte.
Într-un castron mic, aruncați cu grijă zmeura și oțetul împreună.
Lăsați amestecul să stea timp de 15 minute.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu.
Adăugați zahărul și gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul se topește, aproximativ 5 minute.
Se toarnă zahărul pe foaia de copt pregătită și se lasă să se răcească, 5 până la 10 minute (zahărul va fi fierbinte). Când este suficient de rece pentru a se descurca, se sfărâmă în bucăți mici.
Într-un alt castron mic, amestecați brânza mascarpone, smântâna și mierea până se omogenizează.
Puneți amestecul de zmeură în pahare de 4 (8 uncii). Puneți amestecul de mascarpone deasupra.
Se presară cu zahărul mărunțit și se servește.