Parfaitele de zmeură și balsamice necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.94 pe portie. O porție conține 437 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic îmbătrânit, miere, zahăr turbinado și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Parfaits De Căpșuni Cu Piper Negru Și Oțet Balsamic, Parfaits de zmeură și rubarbă, și Parfaits De Zmeură Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați o foaie mică de copt cu pergament sau hârtie de ceară. Pulverizați cu spray de gătit și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Hârtie De Ceară
2
Într-un castron mic, aruncați cu grijă zmeura și oțetul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați amestecul să stea timp de 15 minute.
4
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați zahărul și gătiți, amestecând ocazional, până când zahărul se topește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
6
Se toarnă zahărul pe foaia de copt pregătită și se lasă să se răcească, 5 până la 10 minute (zahărul va fi fierbinte). Când este suficient de rece pentru a se descurca, se sfărâmă în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Într-un alt castron mic, amestecați brânza mascarpone, smântâna și mierea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Smântână
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Puneți amestecul de zmeură în pahare de 4 (8 uncii). Puneți amestecul de mascarpone deasupra.