Parfaituri cremoase de Crab și Caviar

Parfaituri cremoase de Crab și Caviar
Pentru $ 8.03 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 140 de calorii, 19g de proteine, și 3G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de arpagic, caviar de somon, castraveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mini Caviar Parfaits, Mojito Cheesecake Parfaits cu Caviar de var deget, și Crab crăpat cu sos de scufundare a caviarului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați țelina, castravetele tocat și arpagicul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
țelinățelină
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lingură 2 linguri de crab în fiecare din 4 pahare înalte, cu tulpină (aproximativ 8 oz. fiecare); împărțiți jumătate din amestecul de țelină, jumătate din pansamentul cremos de wasabi și jumătate din caviar printre pahare. Repetați, terminând cu caviar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
țelinățelină
WasabiWasabi
CrabiCrabi
3
Garnisiți parfaitele cu felii de castraveți și sulițe de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
ArpagicArpagic
4
Cum să gătești crab
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
5
Păstrați crabii vii acoperiți în frigider până la 12 ore. Prindeți crabii cu atenție de la capătul din spate, între picioare și puneți într-o tigaie pentru a vă asigura că se potrivesc, cu o distanță de 3 până la 4 inci sub marginea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Îndepărtați crabii și umpleți tigaia cu suficientă apă pentru a acoperi crabii cu 2 până la 3 inci. Acoperiți tigaia și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Pe rând, apucați crabii așa cum este descris mai sus și aruncați-i cu capul înainte în apa clocotită; dacă aveți prea multă apă, scoateți excesul și aruncați-l. Acoperiți tigaia și începeți sincronizarea. Când apa reia fierberea, reduceți focul la foc mic. Gatiti 1 1/2-la 2 1/2-Lira crabi 15 minute, 3-lira crabi aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
TigaieTigaie
8
Scurgeți crabii; pentru a putea manipula rapid, clătiți scurt cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Cum să curățați, să spargeți și să scoateți crabul
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
10
Trageți și aruncați clapeta triunghiulară din partea burții.
11
Întoarceți burta de crab în jos; trăgând de la capătul din spate, ridicați carcasa din spate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
12
Scurgeți și aruncați lichidul din coajă. Dacă doriți, scoateți untul de crab moale, auriu și grăsimea albă de crab din coajă într-un castron mic pentru a mânca cu lingura cu crab sau pentru a amesteca într-un sos de scufundare. Dacă utilizați carcasa din spate pentru garnitură, rupeți secțiunea osoasă (gura) de la capătul frontal al carcasei și aruncați-o. Clătiți bine coaja și scurgeți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
UntUnt
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Pe secțiunea corpului, scoateți și aruncați membrana roșiatică care acoperă centrul (dacă nu s-a desprins cu spatele) și orice bucăți libere. Scoateți orice unt auriu rămas și adăugați-l în castron. Scoateți și aruncați branhiile lungi și spongioase de pe părțile laterale ale corpului. Clătiți bine corpul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Răsuciți picioarele și ghearele din corp. Folosind un spărgător de nuci sau un ciocan de lemn, crăpați coaja fiecărui picior și a secțiunii ghearelor. Cu un cuțit, tăiați corpul în sferturi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
15
Rupeți picioarele și ghearele; folosind degetele, o furculiță mică, o culegere sau un vârf de picior de crab, îndepărtați carnea. Trageți Secțiunile corpului și scoateți buzunarele de carne. Aruncați cojile. Un crab gătit, curățat de 1 3/4 până la 2 kilograme (cu coajă din spate) produce 7 1/2 până la 8 uncii (1 1/3 până la 1 1/2 căni) de carne; crabii mai grei nu au întotdeauna mai multă carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrabiCrabi
CarneCarne

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista