Parfaits roșu, alb și albastru
Parfaiturile roșii, albe și albastre ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 415 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de afine, gelatină instantanee, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Roșu alb și albastru Pie Parfaits, Parfaituri Roșii, Albe Și Albastre, și Parfumurile roșii, albe și albastre ale unchiului Sam pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1/2 cană de lapte, amidon de porumb și gălbenușuri până se omogenizează. Într-o tigaie, amestecați 1 cană de lapte, jumătate și jumătate, sare și zahăr. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Amestecând constant amestecul de gălbenușuri, stropiți în lapte fierbinte.
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță și se fierbe timp de 1 minut, amestecând constant pe măsură ce budinca se îngroașă.
Se ia de pe foc; se amestecă în vanilie și unt.
Se toarnă budinca într-un castron mare. Acoperiți cu folie de plastic, astfel încât plasticul să atingă suprafața budincii.
Se lasă să se răcească 20 de minute, apoi se dă la frigider până la rece, cel puțin 3 ore.
Rece 4 8-oz. ochelari. Faceți gelatină: puneți gelatina într-un castron.
Se toarnă 1 cană de apă clocotită; bateți până se dizolvă gelatina, aproximativ 2 minute. Se amestecă 1 cană de apă rece. Păstrați la temperatura camerei.
Se toarnă 1/4 cană de gelatină în fiecare pahar. Se răcește până se întărește, 1 oră. Lingură în 1/4 cană budincă, blaturi netede și congelați până la fermitate, aproximativ 1 oră. Turnați încet 1/4 cană de gelatină peste budincă în fiecare cană (veți consuma amestecul de gelatină); se răcește până la ferm, 1 oră. Se acoperă cu stratul final de budincă. Împărțiți afinele între parfaiți și serviți.