Parfait de Quinoa cu plăcintă de dovleac cu Ghimbirnap Pecan Streusel

Parfait de Quinoa cu plăcintă de dovleac cu Ghimbirnap Pecan Streusel
O porție conține 478 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. 3045 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de firimituri de ghimbir, iaurt grecesc de vanilie, Piure de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Dovleac Cheesecake Gingersnap Streusel Baruri, Cheesecake de dovleac cu ghimbir crustă de pecan, și Cheesecake De Dovleac Cu Gingersnap Și Crustă De Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți quinoa, apa și scorțișoara la fierbere, reduceți focul și fierbeți, acoperite, până când apa a fost absorbită, aproximativ 15 minute și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
2
Se amestecă firimiturile gingersnap, zahărul, nucile pecan și untul util până se formează firimituri, se întinde într-un singur strat peste o tigaie și se coace într-un cuptor preîncălzit de 177° până se rumenesc ușor, aproximativ 7-10 minute și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
Zmeură Proaspătă și Chipsuri Albe Suplimentare, Fulgi De Ciocolată și Zahăr De Cofetă, OpționalZmeură Proaspătă și Chipsuri Albe Suplimentare, Fulgi De Ciocolată și Zahăr De Cofetă, Opțional
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
3
Se amestecă piureul de dovleac cu zahărul brun, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara, cuișoarele și se lasă deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Caise Sau Stafide Uscate TocateCaise Sau Stafide Uscate Tocate
4
Așezați 1/4 cană de iaurt în 4 pahare mari și acoperiți cu 1/4 cană de quinoa și 1/4 cană de dovleac, repetați cu un alt set de straturi un top cu o lingură de streusel de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Roșie, Galbenă și Verde Sau Colorant Alimentar LichidPastă Roșie, Galbenă și Verde Sau Colorant Alimentar Lichid
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Zmeură Proaspătă și Chipsuri Albe Suplimentare, Fulgi De Ciocolată și Zahăr De Cofetă, OpționalZmeură Proaspătă și Chipsuri Albe Suplimentare, Fulgi De Ciocolată și Zahăr De Cofetă, Opțional
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista