Parfait de ficat de pui cu sultane și stafide

Parfait de ficat de pui cu sultane și stafide
Parfait de ficat de pui cu sultane și stafide ia în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 245 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, chifle brioche, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Parfait De Ficat De Rață Și Pui Cu Smocuri, Tartă de parfait din ficat de pui mătăsos, și Parfait de ficat de pui cu chutney de mere și șofran.

Instrucțiuni

1
Puneți fructele uscate și vinul de desert într-un castron. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 3 minute. Între timp, topiți ușor untul într-o tigaie mare și prăjiți ficatul cu usturoiul, salvia și mult piper negru timp de aproximativ 5 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Vin De DesertVin De Desert
Fructe UscateFructe Uscate
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Răsturnați amestecul într-un robot de bucătărie, răzuind toate sucurile de unt și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Se toarnă smântâna și 2 linguri de vin din fructele uscate, se condimentează cu sare, apoi se amestecă din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Ungeți cu generozitate interiorul a 8 x 100 ml ramekins. Puneți câteva stafide înmuiate în vin în baza fiecărui ramekin, apoi acoperiți cu parfait. Acoperiți și răciți. Se vor păstra 2 zile la frigider sau 1 lună la congelator. Decongelați peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Pentru a servi, rulați un cuțit în interiorul ramekinelor și întoarceți parfaitul pe farfurii. Însoțiți cu brioșă prăjită și câteva frunze de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Parfait funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista