Parfait De Ciocolată Cu Zmeură
Zmeura de ciocolata Parfait ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $ 6.2 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 114g de grăsime, și un total de 2079 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de zahăr, ouă, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Chocolate Angel Food și Parfait de zmeură, Ciocolata Neagra Zmeura Iaurt Grecesc Parfait, și Easy Zmeură Mousse De Ciocolată Albă Parfait pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru budincă: aduceți la fiert laptele și fasolea de vanilie într-o oală mare cu fund greu.
Între timp, bateți pentru a amesteca ouăle, gălbenușurile de ou, amidonul din cartofi, zahărul, pudra de cacao și făina.
Scoateți tigaia cu lapte de pe foc odată ce fierbe. Cu biciul în centrul amestecului de cacao, turnați încet laptele fierbinte și începeți să combinați cele 2 amestecuri. Terminați turnarea laptelui și amestecați pentru a încorpora complet.
Întoarceți amestecul în oală și gătiți la foc mediu, amestecând încet constant pentru a preveni arderea. Ingredientele au o temperatură scăzută de ardere și se vor arde ușor, astfel încât să păstrați mișcarea. Gatiti pana cand bulele mari se ridica incet la suprafata vasului. Eu numesc aceste "bule de lavă", deoarece bulele mari de aerisire a aburului mă fac să mă gândesc la lava topită care curge. Temperatura cremei de patiserie este de aproximativ 200 de grade F.
Scoateți oala de pe foc și bateți untul.
Scoateți fasolea de vanilie din budincă.
Turnați budinca într-un bol rezistent la căldură și acoperiți cu folie de plastic, asigurându-vă că folia de plastic atinge suprafața budincii pentru a preveni formarea unei piele.
Combinați toate ingredientele într-un bol mixer și bateți la viteză medie. Opriți mixerul când aveți vârfuri medii și terminați biciuirea manuală cu biciul. Acest lucru va ajuta la evitarea ruinării texturii delicioase a frișcăi.
Combinați boabele congelate și zahărul într-o oală și aduceți la foc mic. Gatiti usor timp de 5 minute. Se strecoară boabele pentru a îndepărta semințele. Este mai ușor să turnați dacă îl puteți pune într-o sticlă de stoarcere.
Ganache: aduceți smântâna grea la fiert și turnați imediat peste ciocolată. Se amestecă pentru a combina. Se lasă să se răcească pentru o manipulare ușoară.
Fructe de padure: folosiți cele mai proaspete și mai pline fructe de padure disponibile.
Asamblare: încărcați budinca și frisca în pungi de patiserie separate. Alternativ țeavă în pahare înalte sundae, începând cu budinca de ciocolata, apoi frisca, piure de rapsberry și fructe de padure proaspete. Repetați după cum este necesar și topiți parfaitul cu frișcă și fructe de pădure proaspete.
Stropiți ganache de ciocolată peste partea de sus pentru indulgență suplimentară!