Papuceii
Gingersnaps necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 69 calorii. Această rețetă vegetariană servește 60 și costă 8 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Papuceii, Papuceii, și Papuceii.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, sarea, scorțișoara și cuișoarele într-un castron mediu.
Cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și 1 cană de zahăr până când sunt ușoare și pufoase, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, 3 minute. Reduceți viteza la mediu-scăzut și bateți în melasă, ou și vanilie până se omogenizează. Reduceți viteza la minim, bateți în amestecul de făină în 2 loturi doar până la amestecare; continuați să amestecați cu o spatulă de cauciuc. Dați la frigider aluatul, acoperit, timp de cel puțin 1 oră, sau până când este foarte ferm.
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 191°. ungeți 4 foi mari de copt.
Așezați 1/2 cană de zahăr rămasă într-un castron. Formați aluatul în bile de 1 inch, rulați fiecare în zahăr și așezați 2 inci pe foi de copt.
Coaceți fursecurile (2 foi la un moment dat) timp de 10 până la 15 minute, schimbând pozițiile pe rafturile cuptorului la jumătatea drumului, până când vârfurile de fursecuri sunt crăpate și cad ușor când sunt atinse foarte ușor.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foile de pe rafturile de sârmă timp de aproximativ 2 minute, apoi transferați-le pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.