Paprikas Ușor De Pui
Paprikas ușor de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.87 pe portie. O porție conține 1189 calorii, 87G de proteine, și 87G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pui, boia maghiară, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Paprikas De Pui, Paprikas de pui (pup-ri-kash), și Meatballs În Paprikas Gravy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați ulei, ceapă și sare. Reduceți focul la mediu și amestecați ocazional până când ceapa este translucidă, 3 până la 5 minute.
Adăugați bucăți de pui. Gatiti, acoperit, aproximativ 10 minute.
Adăugați piper verde, roșii și boia. Se amestecă, apoi se gătește, acoperit, la foc mic timp de 30 până la 40 de minute, până când puiul nu mai este roz în centru.
Degresați grăsimea din tigaie și creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti descoperit pana cand lichidul este redus la 1 1/2 cani, aproximativ 15 minute.
Se amestecă amidonul de porumb în smântână.
Adăugați amestecul și puiul în tigaie și gătiți, neacoperit, 5 până la 10 minute, până când totul este fierbinte și sosul s-a îngroșat.