Paprika și piure de cartofi dulci parfumați de portocale

Paprika și piure de cartofi dulci parfumați de portocale
Paprikan și portocaliu parfumat piure de cartofi dulci necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 246 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Cartofi Dulci Cu Parfum Portocaliu, Orange-Bourbon Piure De Cartofi Dulci, și Piure De Cartofi Dulci Cu Esență Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți și tocați gros cartofii dulci. Se acoperă cu apă și se aduce la fierbere într-o oală mare. Sare apa și gătește cartofii dulci până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți și întoarceți cartofii dulci în oala fierbinte. Mash cartofii cu stocul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați sucul de portocale și 2 linguri de coajă de portocală. Apoi adăugați cimbru, boia de ardei, scorțișoară și puțin piper. Gustați și reglați condimentele. Acoperiți și scoateți de pe foc și serviți imediat. Pentru a menține cald, creați o baie de apă așezând oala cu piure de cartofi în 1 inch fierbând ușor apa într-o oală mai mare sau o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista