Paprika și piure de cartofi dulci parfumați de portocale
Paprikan și portocaliu parfumat piure de cartofi dulci necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 246 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Cartofi Dulci Cu Parfum Portocaliu, Orange-Bourbon Piure De Cartofi Dulci, și Piure De Cartofi Dulci Cu Esență Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți și tocați gros cartofii dulci. Se acoperă cu apă și se aduce la fierbere într-o oală mare. Sare apa și gătește cartofii dulci până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Scurgeți și întoarceți cartofii dulci în oala fierbinte. Mash cartofii cu stocul și untul.
Adăugați sucul de portocale și 2 linguri de coajă de portocală. Apoi adăugați cimbru, boia de ardei, scorțișoară și puțin piper. Gustați și reglați condimentele. Acoperiți și scoateți de pe foc și serviți imediat. Pentru a menține cald, creați o baie de apă așezând oala cu piure de cartofi în 1 inch fierbând ușor apa într-o oală mai mare sau o tigaie adâncă.