Paprika Rață Prăjită
Paprika rață prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 7.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 316 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de mentă, sare și piper, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Pui De Boia Prăjită, Pui De Boia Prăjită, și Porumb Paprika Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați rața pe o suprafață plană și tăiați fante în piele.
Se presară pe ambele părți cu boia de ardei și sare și se lasă să stea neacoperit în răcitor timp de 8 ore.
Așezați pielea de rață cu fața în jos într-o tigaie fierbinte la foc mediu. Gatiti pana cand grasimea a fost redata si pielea incepe sa se rumeneasca. Întoarceți-vă pentru a căuta cealaltă parte și puneți-l într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade pe o parte a pielii în sus. Gatiti pana la mediu rare aproximativ 8 minute.
Scoateți rața din cuptor și lăsați să se odihnească. În timp ce rața se odihnește, turnați jumătate din grăsime în tigaie.
Adăugați coaja, sucul și oțetul și amestecați.
Tăiați endive în sferturi prin lungimea capului și adăugați la tigaie. Se fierbe timp de aproximativ 2 minute până când endive devine fraged.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați segmente de mentă și portocaliu. Verificați condimentele. Feliați fiecare piept de rață în 4 bucăți și așezați peste endive. Se toarna 2 linguri de sos peste rață și se servește.