Paprika-Găini și legume Cornish prăjite

Paprika-Găini și legume Cornish prăjite
Găinile și legumele Cornish prăjite cu boia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 957 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, pătrunjel cu frunze plate, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Găini Cornish prăjite cu legume, Găini Cornish și legume prăjite cu parfum de citrice, și Găini Cornish prăjite în stil marocan cu legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie de prăjire rezistentă la flacără de 17 x 11 1/2 x 2 inci în treimea superioară a cuptorului 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
3
Se amestecă uleiul, boiaua, cayenne și sarea într-un castron mare. Clătiți găinile și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Îndepărtați orice exces de grăsime din deschiderea cavităților și condimentați cavitățile cu sare și piper. Legați copanele împreună, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Copane De PuiCopane De Pui
5
Periați puțin ulei de condimente peste găini. Aruncați legumele și semințele de chimen în uleiul de condimente rămas pentru a acoperi și transfera în tigaia fierbinte. Legume prăjite, neacoperite, 25 de minute. Amestecați legumele și aranjați găinile, pieptul în sus, deasupra. Prăjiți 40 de minute, apoi ungeți găinile cu sucuri de tigaie și prăjiți încă 20 de minute, sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
LegumeLegume
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Se toarnă orice sucuri din interiorul găinilor în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați găinile pe o tăietură și înjumătățiți fiecare pe lungime de-a lungul coloanei vertebrale.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Transferați legumele cu o lingură cu fante pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
9
Presărați pătrunjel peste legume și acoperiți cu bucăți de găină. Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și turnați peste găini. Se amestecă împreună smântână și apă și se servește pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
· Este mult mai ușor să curățați rădăcina de țelină cu un cuțit ascuțit decât cu un cojitor de legume. Este posibil să fie nevoie să faceți un peeling suplimentar în jurul capătului rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista