Găinile și legumele Cornish prăjite cu boia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 957 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, pătrunjel cu frunze plate, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Găini Cornish prăjite cu legume, Găini Cornish și legume prăjite cu parfum de citrice, și Găini Cornish prăjite în stil marocan cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți o tigaie de prăjire rezistentă la flacără de 17 x 11 1/2 x 2 inci în treimea superioară a cuptorului 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
3
Se amestecă uleiul, boiaua, cayenne și sarea într-un castron mare. Clătiți găinile și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Îndepărtați orice exces de grăsime din deschiderea cavităților și condimentați cavitățile cu sare și piper. Legați copanele împreună, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Copane De Pui
5
Periați puțin ulei de condimente peste găini. Aruncați legumele și semințele de chimen în uleiul de condimente rămas pentru a acoperi și transfera în tigaia fierbinte. Legume prăjite, neacoperite, 25 de minute. Amestecați legumele și aranjați găinile, pieptul în sus, deasupra. Prăjiți 40 de minute, apoi ungeți găinile cu sucuri de tigaie și prăjiți încă 20 de minute, sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Legume
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Termometru De Bucătărie
6
Se toarnă orice sucuri din interiorul găinilor în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați găinile pe o tăietură și înjumătățiți fiecare pe lungime de-a lungul coloanei vertebrale.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Transferați legumele cu o lingură cu fante pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
9
Presărați pătrunjel peste legume și acoperiți cu bucăți de găină. Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și turnați peste găini. Se amestecă împreună smântână și apă și se servește pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Legume
Pătrunjel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
· Este mult mai ușor să curățați rădăcina de țelină cu un cuțit ascuțit decât cu un cojitor de legume. Este posibil să fie nevoie să faceți un peeling suplimentar în jurul capătului rădăcinii.