Pappardelle de vară cu roșii, rucola și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 423 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, slănină, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pappardelle cu dovleac de vară și pesto de rucola-nuc, Pappardelle cu rucola și Prosciutto, și Pappardelle cu dovlecei de iarnă prăjiți, rucola și nuci de pin.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
2
Se scurge; păstrați cald.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați piper și usturoi în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand usturoiul este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați roșiile; gatiti 45 de secunde sau doar pana se incalzeste, amestecand usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
6
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați sucul de lămâie și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Combinați pastele fierbinți, rucola și amestecul cald de roșii într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi. Se acoperă cu brânză și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Brânză
Tomate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită