Pappardelle de dovlecei cu vinetă de roșii prăjite, rucola și brânză Feta

Zucchini Pappardelle cu vinaigrette de roșii prăjite, Arugulan și brânză Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 230 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați feta, oțet balsamic, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Pappardelle cu dovlecei de iarnă prăjiți, rucola și nuci de pin, Pâine prăjită de dovlecei cu Hummus, rucola, brânză de capră și migdale, și Zucchini la grătar cu sos rapid de roșii-măsline și brânză Feta.
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul, într-un castron mic amestecați oțetul, muștarul, mierea și sarea.
Bateti in 3 linguri de ulei de masline. Condimentează cu coaja și ardeiul.
Folosind o mandolină, feliați dovlecelul pe lungime în pappardelle groase de 1/8 inci întorcând dovlecelul și feliind pe 4 părți numai până când se ating semințele din centru. Aruncați centrele.
Într-un castron mic combinați usturoiul, cimbrul, rozmarinul și ardeiul cu lingura rămasă de ulei de măsline.
Întindeți feliile de dovlecel pe o foaie mare de copt și ungeți-le cu amestecul de usturoi. Se fierbe timp de 3 minute până se rumenesc.
Înveliți roșiile cherry cu amestecul de usturoi rămas într-un bol.
Puneți-le pe o altă foaie de copt și fierbeți timp de 1 până la 2 minute sau până când apar niște piei și roșiile se caramelizează ușor.
Puneți rucola într-un bol de servire și acoperiți cu dovleceii și roșiile.
Presărați feta și măslinele deasupra și serviți.