Pappardelle de Andrew Carmellini cu Bolognese albe

Pappardelle de Andrew Carmellini cu Bolognese albe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle-ul lui Andrew Carmellini cu Bolognese albe. Pentru $6.78 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 99G de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1691 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, bulion de pui, rădăcină de țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu oală de pui a lui Andrew Carmellini, Crupe verzi ale lui Andrew Carmellini, și Puiul prăjit al lui Andrew Carmellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Adăugați vițelul și carnea de porc și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și carnea este aproape gătită, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Adăugați vinul și gătiți la foc moderat, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul caserolei, până se evaporă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați bulionul de jumătate și jumătate și pui în caserolă, apoi amestecați cimbru, rozmarin, salvie, frunze de dafin, usturoi, piper roz, ardei roșu zdrobit, nucșoară și un vârf generos de sare și piper negru. Aduceți doar la foc mic. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat ușor și carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 ore. Între timp, într-o tigaie medie, gătiți slănina la foc moderat, amestecând, până când grăsimea s-a topit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, ciupercile și rădăcina de țelină și gătiți, amestecând, până când soffritto s-a înmuiat, aproximativ 7 minute. Se amestecă soffritto în
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Bolognesesos, acoperiți parțial și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când sosul s-a redus puțin, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Aruncați cimbru, rozmarin și frunze de dafin. Sezonul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Bolognesesos cu sare și piper negru și păstrați cald la foc foarte mic. Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți pappardelle până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
PappardellePappardelle
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scurgeți, rezervând 1/4 cană din apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Adăugați pastele și apa de gătit la
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Bolognesesos și aruncați la foc moderat până când pastele sunt bine acoperite, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
11
Transferați pastele într-un castron mare, puțin adânc și serviți imediat, trecând Parmigiano-Reggiano la masă. Mai multe rețete de paste pentru cină pe Food Republic: Paste Paccheri cu pește-spadă, măsline, capere și Rețetă de mentă spaghete Cu Rețetă albă de Puttanesca Rigatoni cu salam picant și Rețetă de roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Pește-spadăPește-spadă
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista