Pappardelle de Andrew Carmellini cu Bolognese albe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle-ul lui Andrew Carmellini cu Bolognese albe. Pentru $6.78 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 99G de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1691 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, bulion de pui, rădăcină de țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu oală de pui a lui Andrew Carmellini, Crupe verzi ale lui Andrew Carmellini, și Puiul prăjit al lui Andrew Carmellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2
Adăugați vițelul și carnea de porc și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și carnea este aproape gătită, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Adăugați vinul și gătiți la foc moderat, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul caserolei, până se evaporă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați bulionul de jumătate și jumătate și pui în caserolă, apoi amestecați cimbru, rozmarin, salvie, frunze de dafin, usturoi, piper roz, ardei roșu zdrobit, nucșoară și un vârf generos de sare și piper negru. Aduceți doar la foc mic. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat ușor și carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 ore. Între timp, într-o tigaie medie, gătiți slănina la foc moderat, amestecând, până când grăsimea s-a topit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa, ciupercile și rădăcina de țelină și gătiți, amestecând, până când soffritto s-a înmuiat, aproximativ 7 minute. Se amestecă soffritto în
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Bolognesesos, acoperiți parțial și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când sosul s-a redus puțin, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Aruncați cimbru, rozmarin și frunze de dafin. Sezonul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Bolognesesos cu sare și piper negru și păstrați cald la foc foarte mic. Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți pappardelle până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pappardelle
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Scurgeți, rezervând 1/4 cană din apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Adăugați pastele și apa de gătit la
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
Bolognesesos și aruncați la foc moderat până când pastele sunt bine acoperite, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Transferați pastele într-un castron mare, puțin adânc și serviți imediat, trecând Parmigiano-Reggiano la masă. Mai multe rețete de paste pentru cină pe Food Republic: Paste Paccheri cu pește-spadă, măsline, capere și Rețetă de mentă spaghete Cu Rețetă albă de Puttanesca Rigatoni cu salam picant și Rețetă de roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Pește-spadă
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Varză Proaspătă Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat