Pappardelle cu scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 600 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, chanterelle, paste pappardelle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Pappardelle Cu Scoici, Pappardelle Cu Scoici-Guy Fieri, și Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (Pappardelle coapte cu Treviso Radicchio) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mediu și adăugați 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Clătiți și uscați scoicile. Se taie în jumătate pe Ecuator și se usucă din nou. Se condimentează cu 1/2 linguriță de sare de mare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
3
Pregătiți toate ingredientele și pregătiți-le, apoi începeți pastele. Gatiti pastele aproximativ 8 minute. Dacă pastele se fac înainte de a pregăti toate ingredientele, adăugați 3 căni de apă rece în oală pentru a le ține. (Apa va fi încă fierbinte, dar va opri gătitul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se scurge când este gata de utilizare.
5
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu-mare. Când untul s-a topit, adăugați scoicile, gătiți timp de 1 până la 2 minute și întoarceți-le. Când scoicile sunt doar fierte, scoateți-le de pe foc și lăsați-le deoparte, menținându-le calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lăsați sucurile în tigaie să se reducă timp de 1 minut, apoi adăugați ciupercile și sotati timp de 2 minute. Se amestecă usturoiul, fulgii de ardei roșu și ardeiul negru. Aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați scoicile rezervate și jumătate din uleiul de trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8
Adăugați pastele fierte scurse, apoi rucola și aruncați ușor sau amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Piept De Pui La Rotisor
9
Transferați într-un bol de servire și stropiți cu uleiul de trufe rămas, brânza rasă și puțin piper negru proaspăt crăpat.