Pappardelle Cu Porumb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cu porumb. Această rețetă face 4 porții cu 583 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, paste pappardelle, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pappardelle cu homar și porumb, Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (Pappardelle coapte cu Treviso Radicchio), și Pappardelle Cu Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați porumbul și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Îndepărtați cu clești, rezervând apa clocotită.
Lăsați porumbul să se răcească ușor, apoi tăiați sâmburii.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați roșiile, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți până când roșiile se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Între timp, gătiți pappardelle în apa de porumb pe măsură ce eticheta direcționează. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele.
Adăugați bulionul de pui și boabele de porumb în tigaie și aduceți la foc mic.
Adăugați pastele în tigaie; adăugați scallions, parmezan, restul de 3 linguri de unt și 1/2 linguriță de sare. Aruncați pentru a combina, adăugând apa de gătit rezervată după cum este necesar. Condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu mai mult parmezan și busuioc.
Fotografie de Antonis Achilleos