Pappardelle cu Pancetta, Broccoli Rabe și nuci de pin

Pappardelle cu Pancetta, Broccoli Rabe și nuci de pin
Pappardelle cu Pancetta, Broccoli Rabe și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 683 calorii, 23g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână broccoli rabe, paste pappardelle, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Pappardelle cu Pancetta, Broccoli și nuci de pin, Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli rabe și nuci de pin, și Broccoli Rabe Cu Nuci De Pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc, amestecând frecvent, aproximativ 3 minute. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Adăugați ceapa, pancetta și semințele de fenicul în tigaie; saut până când ceapa este fragedă și pancetta începe să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați piper roșu zdrobit uscat, apoi broccoli rabe tulpini și gătiți 4 minute pentru a se înmuia ușor, amestecând ocazional. Se amestecă blaturile de broccoli rabe, se presară sare și se adaugă 1 cană de apă. Acoperiți și gătiți până când tulpinile și blaturile sunt fragede, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
ApăApă
SareSare
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme de mușcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
Adăugați paste în tigaie cu broccoli rabe și amestecați la foc mic pentru a combina, adăugând lichid de gătit rezervat cu linguri pentru a umezi dacă este necesar. Se amestecă restul de 2 linguri de ulei și 1 cană de brânză. Condimentează după gust cu sare și cantitate generoasă de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
BrânzăBrânză
PiperPiper
PastePaste
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați în castron puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se presară cu nuci de pin și se servește, trecând separat brânză suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista