Pappardelle cu carpa de rata 4
Pappardelle cu Rag de rață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1011 calorii, 62g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânza parmigiano-reggiano, măsline ni arkrooise, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pappardelle cu Ragu de rață, Pappardelle Cu Carpa 4, și Rag cu nervuri scurte cu Pappardelle.
Instrucțiuni
Puneți la microunde picioarele de rață la putere mare timp de 1 minut, până se încălzesc.
Scoateți pielea de pe picioare și rezervați-o pentru o altă utilizare.
Scoateți carnea din oase și tăiați-o în bucăți de mușcătură; aruncați oasele.
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și condimentați ușor cu sare și piper. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie usor, 1 minut. Reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Adăugați măslinele, rozmarinul și usturoiul și gătiți la foc mare, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați rața și amestecați ușor pentru a acoperi cu legumele.
Adăugați vinul și fierbeți timp de 1 minut.
Adăugați stocul și fierbeți până când lichidul se reduce la 3/4 cană, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă jumătate din unt. Acoperiți și păstrați cald.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până când sunt al dente; scurgere.
Adăugați pastele în cârpă și gătiți la foc moderat, amestecând ușor, până la fierbere.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 cană de brânză și untul rămas. Se condimentează cu sare și piper și se servește.