Pappardelle cu carne de porc trasă

Pappardelle cu carne de porc trasă
Pappardelle cu carne de porc tras ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 842 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc, și Pappardelle Cu Carpa De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
O mână de pătrunjel proaspăt cu frunze plate sau verdeață de țelină, tocată, pentru garnitură
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze PlatePătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
VerziiVerzii
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru paste. Sareți apa, adăugați pappardelle și gătiți la al dente. Rezervați 1 cană din lichidul de gătit pentru paste chiar înainte de a scurge pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Între timp, încălziți ușor carnea de porc trasă și lichidele de fiert, într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Scurgeți pastele și întoarceți-le în oala fierbinte și aruncați cu unt, carnea de porc fiartă, 2 căni de lichid fiert, suc de lămâie și apă cu amidon, după cum este necesar, pentru a produce suficient sos pentru a acoperi pastele și a da pappardelle mișcare. Îndepărtați verdele de rucola în paste și condimentați cu sare, piper și nucșoară, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
PappardellePappardelle
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
VerziiVerzii
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Serviți în feluri de mâncare puțin adânci și acoperiți cu brânză și patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru carnea de porc trasă. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violet. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de marmeladă de mure, prune și fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fruct negru intens, amplitudine mare și sucrozitate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista