Pappa al Pomodoro
Pappan al Pomodoro ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest fel de mâncare are 590 calorii, 13g de proteine, și 37g de grăsime per portie. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, carne de vită, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pappan Al Pomodoro, Pappan Al Pomodoro, și Pappan al Pomodoro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cei 2 căței de usturoi în jumătate și rumeniți în 2 linguri de ulei. De îndată ce încep să se coloreze, adăugați roșiile, mult busuioc, sare și piper, după gust. Gatiti timp de 15 minute si apoi adaugati stocul de fierbere. Când acest lucru a atins din nou punctul de fierbere, adăugați pâinea feliată subțire și continuați să gătiți încă 15 minute, amestecând frecvent.
Scoateți din căldură. După 1 oră, amestecați totul riguros, astfel încât pâinea să se dezintegreze complet.
Serviți fierbinte sau călduță, adăugând o notă de ulei de măsline extravirgin și frunze proaspete de busuioc. Fără brânză.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.