Papion Ton Florentin
Papion ton florentin este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 582 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ton, paste farfalle, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 91%. Rețete similare sunt Ton Florentin, Panini De Ton Florentin, și Ou Florentin.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Într-o cratiță mare, topiți margarina la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de lapte și sos pesto; aduceți la fierbere amestecând constant cu un tel de sârmă până se omogenizează bine și fierbe. Reduceți căldura și adăugați spanac și ciuperci. Se fierbe timp de 3 până la 4 minute, amestecând ocazional.
Adăugați paste fierte, ton și roșii, amestecând ușor pentru a acoperi. Gatiti 3 pana la 5 minute pana se incalzeste bine.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.