Papioane cu roșii uscate la soare și cremă de Scallion

Papioane cu roșii uscate la soare și cremă de Scallion
Nevoie de un felul principal vegetarian? Papioanele cu roșii uscate la soare și cremă de Scallion ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 523 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de papioane, jumătăți de roșii reconstituite uscate la soare, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați căpșunile și roșiile uscate la soare cu 1/2 cană de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți papioanele până când tocmai ați terminat, aproximativ 15 minute. Rezervați 1/2 cană din apa de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți pastele și aruncați cu piureul, restul de 1/2 cană smântână, 1/3 cană din apa rezervată pentru paste, sarea, piperul și pătrunjelul. Dacă sosul pare prea gros, subțiați-l adăugând mai multă apă de paste rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Variație: papioane cu roșii uscate la soare și cremă de plante medicinale: o cantitate egală de busuioc proaspăt tocat sau arpagic sau 2 linguri de tarhon ar fi o alternativă bună sau un plus la pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Reconstituirea roșiilor uscate la soare: într-o tigaie mică, aduceți suficientă apă la fiert pentru a acoperi roșiile uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați roșiile, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați-le să se absoarbă în apa fierbinte timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Scurgere. De asemenea, puteți folosi roșii uscate la soare, ambalate în ulei, pentru această rețetă. Deoarece sunt deja moi, nu trebuie să le reconstituiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Subţire-Subţire-
8
Recomandare de vin: un vin roșu fructat va fi ideal cu sosul bogat și gustul asertiv și sărat al roșiilor uscate la soare. O sticlă ușor răcită de barbera sau dolcetto din regiunea Piemont din Italia ar fi perfectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista