Papioane cu roșii uscate la soare și cremă de Scallion

Papioane cu roșii uscate la soare și cremă de Scallion
Nevoie de un felul principal vegetarian? Papioanele cu roșii uscate la soare și cremă de Scallion ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 523 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de papioane, jumătăți de roșii reconstituite uscate la soare, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați căpșunile și roșiile uscate la soare cu 1/2 cană de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți papioanele până când tocmai ați terminat, aproximativ 15 minute. Rezervați 1/2 cană din apa de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scurgeți pastele și aruncați cu piureul, restul de 1/2 cană smântână, 1/3 cană din apa rezervată pentru paste, sarea, piperul și pătrunjelul. Dacă sosul pare prea gros, subțiați-l adăugând mai multă apă de paste rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Variație: papioane cu roșii uscate la soare și cremă de plante medicinale: o cantitate egală de busuioc proaspăt tocat sau arpagic sau 2 linguri de tarhon ar fi o alternativă bună sau un plus la pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
5
Reconstituirea roșiilor uscate la soare: într-o tigaie mică, aduceți suficientă apă la fiert pentru a acoperi roșiile uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați roșiile, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați-le să se absoarbă în apa fierbinte timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Scurgere. De asemenea, puteți folosi roșii uscate la soare, ambalate în ulei, pentru această rețetă. Deoarece sunt deja moi, nu trebuie să le reconstituiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Recomandare de vin: un vin roșu fructat va fi ideal cu sosul bogat și gustul asertiv și sărat al roșiilor uscate la soare. O sticlă ușor răcită de barbera sau dolcetto din regiunea Piemont din Italia ar fi perfectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista