Papioane cu Pesto de anghinare

Papioanele cu Pesto de anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 566 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați paste cu papion, sare și piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Încercați Papioane cu Pesto de anghinare, Papioane sau Farfalline cu inimi de Tunan și anghinare, și Papioane cu Pesto de Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți papioane pe instrucțiunile pachetului.
Într-un robot de bucătărie, combinați inimile de anghinare, sucul de lămâie, parmezanul și nucile și procesați timp de 30 de secunde. Stropiți încet în ulei de măsline până când amestecul devine o pastă groasă.
Transferați pesto într-un castron mare. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Scurgeți pastele și adăugați la pesto în castron. Aruncă pentru a acoperi.
Se servește fierbinte cu parmezan ras.