Papioane cu cârnați și Broccoli Rabe
Papioane cu cârnați și Broccoli rabe necesită aproximativ 24 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 652 calorii, 28G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de paste cu papion, broccoli rabe, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Papioane cu cârnați și Broccoli Rabe, Broccoli Rabe Și Cârnați, și Cârnați italieni și Broccoli Rabe.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Gatiti pastele pana la al dente, aproximativ 10minute sau ca eticheta pachetului directioneaza.
Adăugați broccoli rabe pentru ultimele 2 minute de timp de gătit.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați cârnați și gătiți, rupându-l în bucăți mici cu o lingură de lemn, până se rumenesc și se fierbe, 8 până la 10 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 2 minute.
Rezervați 1 cană de lichid de gătit; scurgeți pastele și broccoli rabe, adăugați în tigaie cu 1/2 cană de apă rezervată și aruncați bine.
Presărați parmezan deasupra și aruncați pentru a combina, adăugând mai mult lichid, dacă este necesar, pentru a se umezi. Se condimentează cu sare și piper.
Serviți, trecând parmezan suplimentar, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.