Papioane cu cârnați și Broccoli Rabe

Papioane cu cârnați și Broccoli Rabe
Papioane cu cârnați și Broccoli rabe necesită aproximativ 24 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 652 calorii, 28G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de paste cu papion, broccoli rabe, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Papioane cu cârnați și Broccoli Rabe, Broccoli Rabe Și Cârnați, și Cârnați italieni și Broccoli Rabe.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Gatiti pastele pana la al dente, aproximativ 10minute sau ca eticheta pachetului directioneaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați broccoli rabe pentru ultimele 2 minute de timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
3
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați cârnați și gătiți, rupându-l în bucăți mici cu o lingură de lemn, până se rumenesc și se fierbe, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Rezervați 1 cană de lichid de gătit; scurgeți pastele și broccoli rabe, adăugați în tigaie cu 1/2 cană de apă rezervată și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Presărați parmezan deasupra și aruncați pentru a combina, adăugând mai mult lichid, dacă este necesar, pentru a se umezi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8
Serviți, trecând parmezan suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista