Papaya Guava Granita
Papaya guava Granitan este un fără gluten și vegan desert. Această rețetă servește 8 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 62 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți nectar de papaya, suc de portocale, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cupcakes cu duș pentru bebeluși din șifon Guava: grozav doar dacă îți place Guava, Cifre De Afaceri Cu Brânză De Guava (Pastelillos De Guava), și Paleta de Papaya Y Coco (Popsicle de papayan și nucă de cocos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie. Gatiti, amestecand constant, la foc mediu 3 minute sau doar pana se dizolva zaharul.
Așezați tigaia într-un castron mare umplut cu gheață; se răcește complet, amestecând ocazional.
Se amestecă coaja de portocală și sucul.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci. Congelați până la înghețarea parțială (aproximativ 2 ore). Răzuiți cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Congelați, răzuind cu o furculiță la fiecare oră, 2 ore sau până când este complet înghețat. Lingură în feluri de mâncare pentru desert.