Papas con Espinacas (cartofi cu spanac)

Papas con Espinacas (cartofi cu spanac)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Papas con Espinacas (cartofi cu spanac). Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 153 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, suc de lămâie, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Rețete similare includ Espinacas Guisadas (Spanac Fiert Columbian), Supă de linte și spanac (Sopa de Lentejas con Espinacas), și Vegan: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (tocană spaniolă de năut și spanac cu ghimbir).

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu. Sareți apa și gătiți până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți cartofii și setați aside.In o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Adăugați uleiul, ceapa, usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
4
Adăugați fulgii de spanac și ardei roșu și gătiți, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
5
Adăugați cartofii, sarea și sucul de lămâie.Amestecați și gătiți încă aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se servește cald
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista