Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în cutia de rețete, Papan al Pomodoro ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 583 calorii, 31g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Foodnetwork necesită conserve de roșii, usturoi, ceapă și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Micul dejun al fermierului lui Papa D, Papa Hemmingway Daiquiri, și Prăjiturile cu zahăr ale tatălui.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală de supă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline extravirgin, usturoi și 3/4 din ceapă. Gatiti 7 pana la 8 minute, apoi adaugati rosiile si rosiile zdrobite si condimentati cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați stoc și ridicați focul pentru a face supa să buleze. Reduceți căldura la foc mic și adăugați pâine și fasole. Se amestecă supa pe măsură ce fierbe până se îngroașă până la o consistență asemănătoare tocanei. Opriți focul, reglați condimentele și găleți în boluri puțin adânci. Se acoperă cu brânză rasă, un strop suplimentar de ulei de măsline extravirgin și o lingură de ceapă crudă tocată mărunt rezervată. Busuiocul rupt este o garnitură opțională.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Fonterutoli Chianti Classico
Culoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.Concluzii: cei care susțin că Chianti Classico este un vin înțepător și dur se vor răzgândi după ce au gustat acest 1999, care este gata de băut acum, dar se va îmbunătăți cu cel puțin cinci ani în plus.Alcool: 13,5% în volum