Pană de cartofi la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 128 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Un amestec de piper, rozmarin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos de brânză fără lactate cu cartofi prăjiți la cuptor, Tortilla cu pană de cartofi, și Salată de salată și salată de cartofi.
Instrucțiuni
1
Tăiați cartofii pe lungime în pene; așezați într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se presară cu ceapă, usturoi, rozmarin, sare și piper; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se coace, neacoperit, la 400 de minute, timp de 45-50 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se o dată.