Sfeclă prăjită și morcov Panzanellan este un vegetarian garnitură. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 224 calorii. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cimbru, sfeclă aurie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Sfeclă prăjită și Kale Panzanella, Salată prăjită de morcovi și sfeclă, și Salată de sfeclă prăjită și morcov.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-o oală mare topiți untul. Se amestecă 1/4 cană zahăr și sare. Se amestecă până se dizolvă zahărul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați cuburi de pâine și aruncați pentru a acoperi. Aranjați pâinea pe o foaie de copt într-un singur strat. Prăjiți aproximativ 15 minute, aruncând la fiecare 5 minute pentru a vă asigura că toate suprafețele pâinii devin aurii și crunchy.In între timp, puneți jumătate din căpșunile tocate într-un castron mic și zdrobiți-le cu restul de 2 linguri de zahăr brun. Păstrați zdrobirea până când fructele de pădure sunt super suculente și apetisant de groase, acesta este pansamentul dvs.Când cuburile de pâine s-au terminat de prăjit (și au avut câteva minute să se răcească și să se crape), aruncați-le într-un castron mare cu piureul de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Umăr
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați căpșunile tocate rămase și mai aruncați puțin. Dați iaurtului o agitare bună și serviți pe partea garnisită cu semințe de Mac (nu ezitați să-l îndulciți puțin după bunul plac).BLT Panzanella de la Meredith la ce este pentru masa de prânz?
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
5
Servește 4-6ingrediente1/2 pâine mare ciabatta pâine, cubată3 uncii slănină, tăiată în bucăți 1 linguriță muștar Dijon
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta
Pulpă De Miel, Cu Os
Bacon Slab
6
Suc de 1/2 lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Zest de 1/4 lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8
Sare și piper negru proaspăt crăpat, după gust1 linguriță de bacon picurând3 linguri ulei de măsline extravirgin3 roșii de dimensiuni mici până la medii, în mare parte tăiate cubulețe3 pumni rucola sau spanac, tocate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru Crăpate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La Rotisor
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Aluat De Pâine De Porumb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Merediths directions
10
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Într-un singur strat pe o foaie de biscuiți, așezați pâine cubată. Prajiti la cuptor pana devin aurii si uscati complet. Într-o tigaie sote de dimensiuni medii, gătiți slănina până când este ușor crocantă și rumenită frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
12
Scoateți pe prosoape de hârtie, rezervați 1 linguriță picături.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
13
Combinați dijonul, sucul de lămâie, coaja, sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
14
Bateți împreună picăturile de slănină și uleiul de măsline, apoi adăugați într-un flux lent la amestecul Dijon. Aruncați roșii, slănină, pâine, sare și piper negru proaspăt crăpat cu pansament. Chiar înainte de servire, aruncați rucola.Panzanella de sfeclă prăjită și morcov de la Happyolks
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru Crăpate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La Rotisor
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Căni De Bere
Sifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Servește 4ingrediente3 sfeclă aurie medie și 3 sfeclă roșie medie, tulpini tăiate1 lingură ulei de măsline, împărțit suc de 1 lămâie, împărțit2-4 crenguțe de timă proaspătă4 căței de usturoi, tocate, plus mai mult pentru prăjiresare și piper8 morcovi tăiați în bețișoare2 căni de 1 inch cubat (rămas) pâine cu mai multe cereale1 / 2 cană brânză de capră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă De Aur
Brânză De Capră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sfeclă Roșie
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
16
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
17
Înfășurați sfecla cu un strop de apă, o parte din uleiul de măsline, sucul de lămâie, 2 crenguțe de cimbru, câțiva căței de usturoi, sare și piper strâns în folie cu piele, apoi prăjiți 1 oră . Desfaceți cu grijă și, când se răcește, frecați pielea cu un prosop de hârtie și aruncați-o. Se toacă sfecla în 1/2 cuburi și se transferă într-un castron.Când au mai rămas aproximativ 15 minute pe cronometru pentru sfeclă, aruncați morcovii și pâinea tocată cu ulei de măsline, usturoi și puțină lămâie într-un castron, apoi coaceți pe o foaie de biscuiți cu hârtie pergament până când cronometrul se termină. De îndată ce scoateți sfecla, treceți cuptorul în modul broil și mutați morcovii în raftul superior. Pe măsură ce sfecla se răcește, urmăriți cu atenție cuptorul pentru a vă asigura că lucrurile nu se aprind în flăcări. Morcovii trebuie să fie ușor rumeniți, iar crutoanele crocante.Când toate componentele sunt gata, amestecați bine într-un castron mare cu brânză de capră și frunze suplimentare de cimbru și puțină sare și piper după gust. Viola. Sfeclă și morcovi moi, cu unt, crutoane crocante și brânză cremoasă de capră. Poftă Bună!Print PDFOriginally posted on marți, 21 iunie 2011 prev / Giveaway: câștigătorii Popsicle de vară!Plictisit la locul de muncă: planificarea alimentelor / următor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză De Capră
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Crutoane
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rulou Cu Fructe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sifonada De Frunze De Kale
1-1/2 Căni De Bere
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat