Panzanella De Roșii
Tomato Panzanella ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 425 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,13 USD pe porție. Dacă aveți castraveți, ceapă, roșii de moștenire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Panzanella de anghinare și roșii, Bruschetta De Roșii Panzanella, și Heirloom Tomato Panzanella.
Instrucțiuni
Aruncați împreună porumb, roșii, vin, cuburi de pâine prăjită, castraveți, ulei de măsline, ceapă, busuioc și sare și piper după gust.
Lăsați să stea 30 de minute.
Adăugați oțet și aruncați pentru a combina.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.