Panzanella De Legume Prăjite

Panzanella De Legume Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Panzanellan cu legume prăjite. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 413 calorii, 19g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână capere, piper, naut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Panzanella de legume rădăcinoase prăjite cu vinetă de rodie cu ardei roșu prăjit, Curcan prăjit, sărat, uscat, cu legume rădăcinoase prăjite Panzanella, și Panzanella De Legume Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare folosind un cuțit mare și greu, apoi se transferă într-un castron mic și se adaugă 1/2 cană de ulei de măsline într-un flux lent, amestecând până se combină bine. Puneți cuburi de pâine într-un castron mare și stropiți cu 3 linguri de ulei de usturoi, aruncând pentru a combina, apoi împărțiți pâinea între 2 tigăi mari de copt puțin adânci, aranjând în 1 strat. Prăjiți la cuptor, amestecând o dată sau de două ori, până devin aurii, 10 până la 12 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
PâinePâine
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
CuțitCuțit
BolBol
CuptorCuptor
3
Aruncați ușor roșiile cu 1 lingură de ulei (nu ulei de usturoi), 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un castron, apoi aranjați în 1 strat pe o tigaie mare de mică adâncime. Aruncați fasolea verde în același castron cu restul de 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper, apoi aranjați în 1 strat într-o altă tigaie mare de mică adâncime. Prăjiți legumele, schimbând poziția tigăilor la jumătatea prăjirii și scuturând tigăile o dată sau de două ori, până când roșiile sunt foarte fragede, dar nu se destramă, iar fasolea este doar fragedă și rumenită în pete, 12 până la 16 minute. Răciți legumele în tigăi până când sunt gata să asambleze salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
LegumeLegume
TomateTomate
PiperPiper
FasoleFasole
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
4
În timp ce legumele se prăjesc, adăugați oțet în uleiul de usturoi rămas împreună cu caperele, zahărul, restul de 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și bateți pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
LegumeLegume
OțetOțet
CapereCapere
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Puneți fasolea verde, roșiile (împreună cu orice suc de tigaie), pâinea prăjită, fasolea, mozzarella și busuiocul într-un castron mare, apoi stropiți cu pansament și amestecați pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
TomateTomate
BusuiocBusuioc
FasoleFasole
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
6
Lăsați să stea 10 până la 15 minute la temperatura camerei pentru a permite dezvoltarea aromelor, apoi amestecați chiar înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista