Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Panzanellan cu legume prăjite. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 413 calorii, 19g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână capere, piper, naut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Panzanella de legume rădăcinoase prăjite cu vinetă de rodie cu ardei roșu prăjit, Curcan prăjit, sărat, uscat, cu legume rădăcinoase prăjite Panzanella, și Panzanella De Legume Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare folosind un cuțit mare și greu, apoi se transferă într-un castron mic și se adaugă 1/2 cană de ulei de măsline într-un flux lent, amestecând până se combină bine. Puneți cuburi de pâine într-un castron mare și stropiți cu 3 linguri de ulei de usturoi, aruncând pentru a combina, apoi împărțiți pâinea între 2 tigăi mari de copt puțin adânci, aranjând în 1 strat. Prăjiți la cuptor, amestecând o dată sau de două ori, până devin aurii, 10 până la 12 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Ulei De Usturoi
Ulei De Măsline
Usturoi
Pâine
Carne Măcinată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
Cuțit
Bol
Cuptor
3
Aruncați ușor roșiile cu 1 lingură de ulei (nu ulei de usturoi), 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-un castron, apoi aranjați în 1 strat pe o tigaie mare de mică adâncime. Aruncați fasolea verde în același castron cu restul de 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper, apoi aranjați în 1 strat într-o altă tigaie mare de mică adâncime. Prăjiți legumele, schimbând poziția tigăilor la jumătatea prăjirii și scuturând tigăile o dată sau de două ori, până când roșiile sunt foarte fragede, dar nu se destramă, iar fasolea este doar fragedă și rumenită în pete, 12 până la 16 minute. Răciți legumele în tigăi până când sunt gata să asambleze salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Ulei De Usturoi
Legume
Tomate
Piper
Fasole
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
4
În timp ce legumele se prăjesc, adăugați oțet în uleiul de usturoi rămas împreună cu caperele, zahărul, restul de 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și bateți pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Usturoi
Legume
Oțet
Capere
Piper
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Puneți fasolea verde, roșiile (împreună cu orice suc de tigaie), pâinea prăjită, fasolea, mozzarella și busuiocul într-un castron mare, apoi stropiți cu pansament și amestecați pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Tomate
Busuioc
Fasole
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
6
Lăsați să stea 10 până la 15 minute la temperatura camerei pentru a permite dezvoltarea aromelor, apoi amestecați chiar înainte de servire.