Panzanella cu roșii și Prosciutto crocant
Rețeta Panzanella cu roșii și Prosciutto crocant ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 47 minute. Această rețetă face 4 porții cu 565 calorii, 23g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Crispy Denver Panzanella, Roșii fără sclavi: Panzanella, și Roșii De Moștenire Umplute Cu Panzanella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți ouăle într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece.
Încălziți cratița la foc mediu până când apa începe să fiarbă.
Scoateți tigaia de pe foc, acoperiți și lăsați deoparte 12 minute. Rulați ouăle sub apă rece până când se răcește suficient pentru a le manipula. Se curăță ouăle și se toacă grosier; pus deoparte.
Între timp, aranjați feliile de prosciutto într - un singur strat pe o foaie de copt tapetată cu folie de aluminiu sau hârtie pergament. Aranjați bucăți de pâine pe o a doua foaie de copt.
Coaceți prosciutto 10 până la 15 minute sau până când este crocant; coaceți pâinea aproximativ 8 minute sau până când este ușor prăjită. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, rupeți prosciutto în bucăți mari. Pune deoparte.
Bateți împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie și usturoiul într-un castron mic. Condimentați pansamentul cu sare kosher și piper negru după gust.
Aruncați pâinea, ouăle rezervate, salata verde și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați pansament, aruncând în strat. Se acoperă cu parmezan și prosciutto rezervat.