Panzanella cu fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 213 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de oțet de vin, ulei de măsline, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Panzanella de somon cu fasole verde, Panzanella, și Panzanella.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați roșii și următoarele 4 ingrediente (roșii prin năut) și aruncați pentru a acoperi. Marinați la temperatura camerei până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Adăugați pâine, pătrunjel și busuioc; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii