Reteta Panzanella cu Crab este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această garnitură are 229 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,71 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, semințe de fenicul, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Crab sărat (Crab copt cu pesmet și brânză), Crab Rangoon (Wontons umplute cu Crab și cremă de brânză), și Chili Crab (crab în sos acru și picant) rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați roșii, ceapă, pâine și crab; aruncați ușor pentru a acoperi.