Rețeta Panzanella cu anghinare, măsline negre și capere ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. Această garnitură are 607 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de pâine veche de o zi, măsline, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Panzanella cu anghinare și măsline, Panzanella Cu Anghinare, Măsline Și Manchego, și Tocană crocantă de pui cu lămâie, anghinare, capere și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fie tăiați feliile de pâine în bucăți de 1 1/2 inch, fie rupeți în bucăți de dimensiuni mușcate. Umpleți un castron mare cu apă rece și scufundați pâinea în apă doar până când este umedă. Strângeți pâinea cu mâna aruncând apa înmuiată și așezați pâinea într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați roșiile, ceapa, usturoiul, tulpinile și frunzele de țelină, anghinarea, măslinele, caperele, pătrunjelul și busuiocul cu pâinea și aruncați ușor pentru a amesteca. Într-un castron mic, amestecați oțetul, uleiul de măsline, sarea și piperul și apoi turnați peste amestecul de pâine. Aruncați pentru a amesteca bine, condimentați cu mai multă sare și piper, dacă este necesar, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(24 De Număr)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt