Rețeta Panzanella cu anghinare, măsline negre și capere ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. Această garnitură are 607 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de pâine veche de o zi, măsline, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Panzanella cu anghinare și măsline, Panzanella Cu Anghinare, Măsline Și Manchego, și Tocană crocantă de pui cu lămâie, anghinare, capere și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fie tăiați feliile de pâine în bucăți de 1 1/2 inch, fie rupeți în bucăți de dimensiuni mușcate. Umpleți un castron mare cu apă rece și scufundați pâinea în apă doar până când este umedă. Strângeți pâinea cu mâna aruncând apa înmuiată și așezați pâinea într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați roșiile, ceapa, usturoiul, tulpinile și frunzele de țelină, anghinarea, măslinele, caperele, pătrunjelul și busuiocul cu pâinea și aruncați ușor pentru a amesteca. Într-un castron mic, amestecați oțetul, uleiul de măsline, sarea și piperul și apoi turnați peste amestecul de pâine. Aruncați pentru a amesteca bine, condimentați cu mai multă sare și piper, dacă este necesar, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(24 De Număr)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat